Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2011 23:56 - Какво ви очаква през май?
Автор: happinessschool Категория: Бизнес   
Прочетен: 2067 Коментари: 0 Гласове:
1



Виктория Леви-Реувен, Треньор по щастие

Виктория Леви-Реувен е родена преди около 50 години в София, България. От 20 години се е преселила да живее в Израел. Тя е сертификиран life coach, като е завършила всички съществуващи курсове в школата на създателката на системата SATIY ( тренинг на състоянията) Натали Бен Давид, която е била и нейна лична треньорка. В допълнение на това, Виктория е завършила и е практикувала лечение с биоенергии, конктактьорство, NPL и др.. Последователно завършва и курсове по тренировки на групи и бизнес-тренинг.Преди няколко години Виктория Леви-Реувен създава и собствен бизнес под названието "Училище по щастие", който става популярен, както в страната, в която живее, така и в страни като Холандия, Чехия, Гърция, Англия,Италия и България.Методологията, преподавана в "Училище по щастие" се основава на методите на работа на life coaching, който от своя страна идва от света на спорта –чрез тренировки се развиват определени качества, които спомагат за постигане на предварително определени житейски цели. Виктория Леви-Реувен е доразвила и усъвършенствала, изучаваната в школата система за тренировки и е разработила собствена методика да развитие на "мускула" за взимане на решения и избори, чрез която се постигнат бързи, ефективни и холестични резултати.

Икономическото образование, което е завършила в България й помага и при бизнес-тренинга. Успешно придружава бизнес-клиенти при   създаване на нови и усъвършенстване на вече съществуващи бизнеси.

Тренировките се провеждат под формата на разговори, в които се прилага специална техника на въпроси, отговори и седем нива на изслушване, което естествено подобрява и развива и комуникативните способности на трениращите.Тренингът се основава на точна и принципна методология, която води до трансформативни промени в мисленето, общуването и действията на клиента, което води до постигане на предварителното избраните от него цели, до нови и положителни резултати и от там и до коренно подобряване на цялата му действителност.По време на срещите на трениращия се осигурява творческа, положителна, подкрепяща и плодотворна обстановка на пълно и безусловно приемане, чиста от критика и осъждане, разрешаваща му да расте и да се развива в избраната от него посока.Вече няколко години Виктория работи и с клиенти от България. Под нейните тренировки и напътствия, десетки са хората променили живота си. Благодарение на съвместната им работа, основана на изучените и разработените от нея методи на тренировка клиените й подобряват семейното си, здравословно и финансово положение, развиват кариера, намират отново загубения път. Не случайно статията, посветена на нея в сп. "Жената днес" е озаглавена "Виктория Леви- Реувен – тя е компасът, когато търсите посоката".При посещенията си през месец май и септември 2010, тя  постави основите клон на Училище по щастие в България и проведе поредица от опознавателни срещи, лекции и семинари. През настоящата 2011 г. Виктория е запланирала и ще проведе поредната серия от лични тренировки, лекции, срещи и семинари през месец май.

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: happinessschool
Категория: Бизнес
Прочетен: 411526
Постинги: 140
Коментари: 209
Гласове: 397
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031