Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2010 11:40 - Коя е Виктория Леви-Реувен?
Автор: happinessschool Категория: Бизнес   
Прочетен: 13688 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 06.01.2011 09:18


В Училище по щастие се отварят още 10 места за желаещи да се тренират върху живота си с Виктория Леви-Реувен – треньор по щастие.

Коя е Виктория Леви Реувен?

Виктория Леви-Реувен е треньор по щастие. Тя е родена преди около 50 години в София, България. От 20 години се е преселила да живее в Израел. Тя е сертификиран life coach, като е завършила всички съществуващи курсове в школата на създателката на системата SATIY ( тренинг на състоянията) Натали Бен Давид, която е била и нейна лична треньорка. В допълнение на това, Виктория е завършила и е практикувала лечение с биоенергии, конктактьорство, NPL и др.. Последователно завършва и курсове за тренировки на групи и бизнес-тренинг.Преди няколко години Виктория Леви-Реувен създава и собствен бизнес под названието "Училище по щастие", който става популярен, както в страната, в която живее, така и в страни като Холандия, Чехия, Гърция, Италия и България.Методологията, преподавана в "Училище по щастие" се основава на методите на работа на life coaching, който от своя страна идва от света на спорта –чрез тренировки се развиват определени качества, които спомагат за постигане на предварително определени житейски цели. Виктория Леви-Реувен е доразвила и усъвършенствала, изучаваната в школата система за тренировки и е разработила собствена методика да развитие на "мускула" за взимане на решения и избори, чрез която се постигнат бързи, ефективни и холестични резултати. Тренировките се провеждат под формата на разговори, в които се прилага специална техника на въпроси, отговори и седем нива на изслушване, което естествено подобрява и развива и комуникативните способности на трениращите.Тренингът се основава на точна и принципна методология, която води до трансформативни промени в мисленето, общуването и действията на клиента, което води до постигане на предварителното избраните от него цели, до нови и положителни резултати и от там и до коренно подобряване на цялата му действителност.По време на срещите на трениращия се осигурява творческа, положителна, подкрепяща и плодотворна обстановка на пълно и безусловно приемане, чиста от критика и осъждане, разрешаваща му да расте и да се развива в избраната от него посока.Вече няколко години Виктория работи и с клиенти от България. Под нейните тренировки и напътствия, десетки са хората променили живота си. Благодарение на съвместната им работа, основана на изучените и разработените от нея методи на тренировка клиените й подобряват семейното си, здравословно и финансово положение, развиват кариера, намират отново загубения път. Не случайно статията, посветена на нея в сп. "Жената днес"(където е и автор на поредица от статии) е озаглавена "Виктория Леви- Реувен – тя е компасът, когато търсите посоката".При посещенията си през месец май и септеври, тя  постави основите на клон на Училище по щастие в България и проведе поредица от опознавателни срещи, лекции и семинари. Бе гост и на някои от българските медии.

 

Как се провежда треринга?

Разговорите се провеждат по скайп един път седмично по един час, в предварително уговорено удобно и за двете страни време.

За какво мога да се тренирам?

Тренировките се провеждат целенасочено за постигане и осъществяване на темите, предварително посочени от трениращия се. Те могат да бъдат една или няколко, могат да бъдат измерими и конкретни (създаване на  семейство, отказване на цигарите, спадане на теглото) или общи за цялостното развитие на човека и начина му на живот (смисъла на живота, мисия, насоки за развитие,техника за взимане на решения, кариера, обучение и т.н.). Темите на тренинга са разнообразни и зависят изцяло от желанията на клиента.

Каква е продължителността на тренинга?

Договорът между страните се сключва за осем месеца, като всяка от страните има право да го прекъсне поради липса на ефективност в процеса на тренинга.В края на периода след заключителен разговор страните решават дали да продължат или прекъснат тренировките.

Колко струва?

Цената на тренинга е 40 лв. на едночасова среща, като сумата се заплаща едни път месечно за целия предстоящ месец чрез банков превод.

(от 1.01.2011 – цената на тернинга ще бъде увеличена на 50 лв. на среща).

За кого е подходящ тренинга?

Тренингът е подходящ  САМО за хора, които са готови да работят върху живота си, да поемат отговорност за него и го променят в желаната от тях посока.

За хора, които са осъзнали, че съзнанието ни е първично и всяка промяна в начина ни на мислене ще доведе и до промяна на начина ни на живот.

За хора, които са готови да живеят добре и да са щастливи.

Как да се запиша?

Като се обърнете писмено директно към Виктория на адрес:

victoriacoach@gmail.com

или тук във ФБ страницата на Училище по щастие или в лично съобщение,

както и в лично събощение на страниците на блог. Бг –

 http://happinessschool.blog.bg/

http://victoriavselena.blog.bg/

след което ще получите възможност да проведете едночасов личен разговор с Виктория и да получите отговор на всички си въпроси съвсем безплатно.

Препоръки:

" БЯХ една самонаказваща се жена, потънала в самосъжаление и безпътица. Най- близката ми приятелка
от години чете езотерична литература. Опитваше се да ми помогне с препоръки за четива,а отговора ми неизменно беше-не ме занимавай с глупости! Незнайно защо/а може би подсъзнателно съвсем знайно и обяснимо/се вслушах в препоръката й да пиша на Виктория/адреса й взех от статия за нея в списание "Жената днес"/.Това писмо започна да променя живота ми!Виктория стана мой треньор,компас в безориентира ми в житеиския океан.Никога не ме упрекна или осъди !
С нея бях АЗ, започна процес на САМООБИКВАНЕ,повярвайте чувството е невероятно,а последиците толкова ползотворни.С приятна възбуда очаквах следващата ни среща.Подредих, според мен непоправимо,развалени отношения с много близки хора.Чувствам се герой,аз съм смела жена,къщовница,която подрежда разхвърлените кътчета в душата си.Вече съм на път,а това е прекрасно.Скоро бях на сватба-запитах се какво ни кара да танцуваме ЗАЕДНО!?Може би е проява на вселенската любов,която е заложена у всеки-като при птиците,летят на ята!Защо!?И има птици- вод
 ачи.Така е и при хората.Нека живеем като ятата и да се доверим на водачи като Виктория.
Поздравявам я за инициативата за откриване на Училище по щастие и в България.С радост бих помогнала за популяризирането му и в провинциалния град,в които живея.Нека направим света по добър.Синусите и косинусите ,учени в училище едва ли са от полза за повечето от нас,но това училище наистина подобрява живота и здравето ни!

С. от провинциален град



*****

С учителката по щастие Виктория комуникирам от около година. През това време в нейно лице имах насреща си човек, който е безусловно на моя страна - откровена, пряма и безкрайно отзивчива. Желанието й да ми помогне в тресавището от проблеми, в които година след година затъвах все повече и повече, бе искрено и приятелско. За всеки мой проблем чувах отсреща си идеи и предложения, които може да даде само човек, приел за своя мисия да отваря очите на хората за красивото, положителното и оптимистичното. Уверих се, че Виктория е личност с огромен интелект и огромен потенциал да насочва хората по верните пътища към освобождението от тревогите и несполуките, без да прилича на баналните псевдоучители и морализатори. Имах и имам привилегията да общувам с Виктория и абсолютно искрено бих препоръчал на всеки човек, усещащ безизходица около себе си, да се докосне до мъдростта и благотворното влияние на тази тъй очарователна личност.

 

А.Я. Един истински възхитен от Виктория клиент от София.

***

ЩАСТИЕТО Е ВЪЗМОЖНО И НА ПРАКТИКА!

 

Вярвам, че нищо в живота не е случайно. Както не бе случайна и срещата ми с теб, Виктория. Преди да се запознаем вярвах, че животът е това, което ти се случва, докато ти си правиш други планове. Вярвах, че да помагаш на хората е свещен дълг едва ли не. И, живееки така, изгубих пътя към себе си. Изчетох много книги за себепознанието, много психологическа литература, но всичко си остана в книгите. На теория бях отличничка, но в практиката не се получаваше така, както пишеше в книгите.

Чувствах се изхабена, изморена.... Не планирах нищо, за да не би да ми се случи нещо непредвидено. Обстоятелствата бяха по-силни от мен, служеха ми за оправдание, когато нещата не вървяха така, както на мен ми се искаше.

Но ти, Виктория, ме научи, че докато вярвам в тази максима, че животът е това, което ми се случва, докато си правя други планове, неминуемо винаги ще има някое обстоятелство, което да застане на пътя ми и да обърка нещата. Дори имахме няколко провалени срещи заради обстоятелствата.

Ти, Виктория, ми помогна да разбера коя всъщност съм аз. Помогна ми да намеря отново пътя към себе си, да разбера какво точно искам.

Ти, скъпа ми Виктория, ме научи, че щастието е състояние на духа. Щастието не се измерва в материални притежания. Защото, дори и да имаме всички онези материални блага, за които си мечтаем, пак можем да сме нещастни.

Благодарение на теб, Виктория, се научих, че е хубаво човек да поставя граници във взаимоотношенията с околните. Така лично аз се чувствам по-спокойна. А преди се раздавах до безкрайност, мислех си, че помагам на хората. Но вече се научих да не правя непоискано добро.

С това писмо искам да изкажа благодарността си за промяната, която стана в живота ми.

Вече смело си правя планове за бъдещето, имам още по-големи мечти, поставих граници там, където никога не е имало и сега се чувствам отлично. Радвам се на най-малките и дребни наглед неща – на слънцето, на дъжда, на децата ми, защото няма още дълго да са деца.

Щастлива съм заради това, че се преоткрих и преоткривам света около себе си.

Бих искала да кажа и на другите

Мили хора,

Ако сте изгубили пътя към себе си, ако обстоятелствата в живота ви ви пречат да осъществите мечтите сипосетете УЧИЛИЩЕ ЗА ЩАСТИЕ!

 

Д. от един морски град

 

 

П.С. Поради дискретност не публикуваме имената на клиентите ни. Но тези и още десетки писма ни доказват, че сме на прав път.



Тагове:   новото,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - платья красного цвета
17.10.2012 08:16
Доброго времени суток!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://soft-best.ws/user/Nilsspemi/>интернет магазин одежды vip </a> мужская брендовая одежда интернет магазин <a href=http://vampire-4.ru/user/Plelvelycle/>исламские одежды интернет магазин </a> сумки италия купить <a href=http://gtalike.com/user/Urinourry/>костюмы карнавальные купить </a> куртки женские зимние распродажа ... Всем пока рад был сообщить...
-====-
<a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Kamagra Mexico </a> - Cheapest Kamagra online Fedex overnight shipping :.Super Kamagra Online .:<a href=http://kamagra100.blog.hr/>cheao Kamagra </a> - Kamagra Oral Jelly Buy apcalis
цитирай
2. анонимен - какие есть интернет магазины одежды
18.10.2012 04:52
Как дела?У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://biophysics.kiev.ua/user/PeergeVen/>купить аксессуары украшения </a> интернет-магазин одежда мужская <a href=http://www.tq.vn.ua/index.php?subaction=userinfo&user=Seacearmefe>купить обувь через интернет </a> длинные платья летние <a href=http://upnasledov.narod2.ru/>купить куртку м65 </a> интернет магазин одежды распродажа ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra Oral yelly sildenafil </a> - Kamagra 100mg UK Generic viagra : viagra Kamagra 200mg : <a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly suppliers UK soft </a> - Kamagra Oral Jelly movie reviews
цитирай
3. анонимен - бижутерия 2012
19.10.2012 04:52
Как дела?У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.unitedrats.com/index.php?subaction=userinfo&user=untotoNiguank>самодельная бижутерия </a> кошельки женские интернет магазин <a href=http://optimus-sol.ru/user/shumpense/>распродажа резиновые сапоги </a> модная дорогая одежда <a href=http://dejavu.ua/>интернет магазины восточной одежды </a> женские трусы фото ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Buy Kamagra Online From The Best Overseas Pharmacy Store </a> - guaranteed Cheapest Kamagra : super Kamagra university of kentucky : <a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>Cheap Kamagra for sale pharmacy </a> - Kamagra Oral Jelly free shipping 100mg
цитирай
4. анонимен - трикотажные платья купить
19.10.2012 13:52
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://autoreeal.ru/user/calarcalmGeri/>модная мужская одежда интернет магазин </a> интернет магазин халаты женские <a href=http://domhoz.info/user/Lourryarcably/>кружевные платья </a> фурнитура для одежды интернет магазин <a href=http://dejavu.ua/>платья дженифер </a> кофты мужские ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>online drug stores Kamagra overnight shipping </a> - Cheap Kamagra in India : omnigen Kamagra Cheap caverta : <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly review new zealand </a> - Kamagra UK cialis
цитирай
5. анонимен - интернет магазин одежды кира пластинина
19.10.2012 23:01
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.vampirediaries.org/forum/member.php?action=profile&uid=22127>бижутерия цветок </a> перчатки женские <a href=http://www.postroy-dacha.ru/user/diellaned/>распродажа юбок </a> шарф <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>молодежная одежда 2012 </a> свитера женские фото ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>viagra Kamagra coupons </a> - Kamagra Oral Jelly does it work : Buy Generic Online Kamagra drug : <a href=http://erste-kamagra100mg.webstarts.com/>Oral Jelly Cheap Kamagra tablets </a> - ajanta Kamagra pharmacy Kamagra tablets in chennai Kamagra Oral Jelly 100mg canada
цитирай
6. анонимен - дешевая бижутерия
20.10.2012 07:12
Привет!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://animemagic.net/user/Scouffbaf/>интернет магазин одежды самовывоз </a> мода 2012 женская одежда <a href=http://www.bombasex.ru/user/leasiossilila/>боди рубашка купить </a> купить набор для обуви <a href=http://dejavu.ua/>купить сумку трансформер </a> майки и футболки ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>Cheap Kamagra in canada </a> - online pharmacy Kamagra from Canada : Kamagra shop Cheap : <a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra uses </a> - Super Kamagra tablets
цитирай
7. анонимен - длинное платье с рукавами купить
20.10.2012 21:29
Уважаемые господа!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://med-ruk.ru/user/Jattweagnonse/>интернет магазин одежды сарафаны </a> пальто женское купить <a href=http://impulls.ru/user/injexyBeere/>бижутерия изумруд </a> купить детские носки оптом <a href=http://dejavu.ua/>отпариватель для одежды интернет магазин </a> молодежная мода ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Kamagra orange Oral Jelly </a> - Cheap Kamagra jellies : Kamagra Oral Jelly 100mg america : <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>Buy Cheap Kamagra online UK </a> - can women take Kamagra
цитирай
8. анонимен - платья и сарафаны
03.11.2012 20:04
Привет!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://toprating.ru/index.php?subaction=userinfo&user=phypeenlali>платья испанские </a> под бижутерию <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#сумка-мешок-купить»>сумка мешок купить</a> интернет магазины одежды российских производителей <a href=http://casualgame.biz/user/pouckypup/>купить женский брючный костюм </a> длинные платья в пол ... Успехов Вам!
-====-
Discount for Christmas - <a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg discounts </a> - discount online prescription Kamagra :.las vegas Kamagra viagra about .: Discount for Christmas 7 5 % == <a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>Kamagra directly India blister </a> - Cheap Generic overnight Kamagra Canada delivery overnight
цитирай
9. анонимен - сумки кожаные женские распродажа
04.11.2012 04:20
Привет!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://xxxtravel.ru/user/Uteheance/>одежда h m интернет магазин </a> интернет-магазин одежды женской <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#мужское-нижнее-белье-calvin-klein»>мужское нижнее белье calvin klein</a> красно белое платье <a href=http://fotca.in/user/ComoImmaway/>вечерни платья оптом </a> каталог женской одежды ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Kamagra in watford </a> - Kamagra Oral Jelly Buy apcalis : kamagra voucher : Discount for re 5 7 % <a href=http://info-kamagra.com/>Jelly 100mg Buy Cheap Kamagra Oral </a> - private shops Kamagra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: happinessschool
Категория: Бизнес
Прочетен: 411518
Постинги: 140
Коментари: 209
Гласове: 397
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031