Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2010 09:02 - Текстът на медитацията днес - сряда от 21 часа
Автор: happinessschool Категория: Бизнес   
Прочетен: 3092 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 18.08.2010 09:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Медитация за правото ни на личен живот

Здравейте, ето че отново сме се събрали за поредната Интер-медитация. Тъй като тя е нова по форма за някои от вас ще ви дам някои препоръки за провеждането й:

1.    Няма правилна и неправилна медитация.

2.    Не можете да допуснете грешки

3.    Медитацията не може да ви навреди

4.    Старайте се в края на всяка медитация независимо от напътствията да се "заземявате", т.е. да излизате от нея и да се връщате в настоящата си реалност – тук и сега.

5.    Намерете удобно за себе си място и време

6.    Намерете своя ритъм и продължителност

7.    Постарайте се да предупредите околните да не ви безпокоят, като същевременно вземете мерки за това – изключете източниците на странични шумове и дисконфорт – телефони, телевизия и т.н.

8.    Създайте си навик да медитирате, това е прекрасен начин да се напълните с любов и светлина директно от първоизточника на енергия.

9.    Относно Интер-медитацията идеята е такава, че в едно и също време да обединим енергиите си върху една и съща тема. Темите са избрани така, че да бъдат синхронизирани лични, семейни, обществени и общочовешки и вселенски интереси.

10.                       Текстът излиза в сряда през деня в блог.бг - http://happinessschool.blog.bg/

И във фейсбук – в страницата на Училище по щастие.

Членовете на двете групи Животът на Планетата зависи и от твоя избор и Всички сме деца на Вселената и всички имаме еднакво право на щастие – получават текста и като лично съобщение.

11.                       Медитацията се провежда всяка седмица в сряда в 21 часа.

12.                       Желателно е да си прочете текста предварително, да си заредите музиката и да медитирате със затворени очи или пък да слушата музиката и да си четете текста като медитирате с отворени очи.

13.                       Обърнете внимание на дишането си по време на медитациите, като се стараете да се отпуснете максимално и да си дадете свобода на мислите си(съзнанието), тялото и духа си.

14.                       Приятни и ползотворни медитации

***

 

 

Днес ще празнуваме правото си на живот.

Често си мислим, че трябва да направим нещо изключително, нещо особено за да заслужим правото си на живот, правото си на любов, да обичаме и да бъдем обичани, правото си на щастие.

 

Седнете удобно и си пуснете музиката

http://www.youtube.com/watch?v=xOf4SktPDak

Виждате ли тези звезди, точно така се е зародил и вашия звезден живот. Вие сте една от тези безброй звезди в космическото пространство, носите се леко, приятно безгрижно в това безкрайно пространство и....празнувате....празнувате живота си....празнувате вашето появяване....

Нека днес да отпразнуваме живота си

http://www.youtube.com/watch?v=PFx3a7KfN0c&feature=related

 

Вие сте част от този живот, ...неизменна част ...насладете се на ваша връзка с природата около вас, с всички което ви заобикаля....вие сте дете на природата.... всички сме част от едно цяло....от една система....от един източник.... от една майка и един баща.....

Всички сме деца на майката земя и имаме еднакво право на живот....на любов....на щастие....

http://www.youtube.com/watch?v=rT5zCHn0tsg&feature=related

Това е вашият нов живот – прекрасен живот. Той е лично ваш. Той ви принадлежи....в момента на раждането....от  момента, в който са ви отрязали пъпната връв, свързваща ви с майчината ви плът ....вие сте самостоятелно същество с пълно право на живот....на любов....чиста безусловна любов...и пълно право на щастие....вие имате право....вече сте заслужили това.....

Не трябва да правите нищо, не трябва да полагате усилия, не трябва да доказвате нищо на никого...не е необходимо да получавет разрешението или одобрението на другите....вие имате права...вашите права....на хубав и щастлив живот....

Празнувайте го....той е ваш....само ваш.....

Представете си, че пред вас е поставен лист хартия и на него е написан новия ви договор, в който са споменати САМО вашите права....вие имате САМО права....чисти от задължения,... дългове, ...обязаности, ....нужди, ....САМО права...право на живот, право на щастлив живот, на любов, чиста и безусловна любов, на радост, ежедневна и ежеминутна радост.... това е вашия договор, новия ви договор, който подписвате сега с представител на висшите сили, в които вярвате (Господ, Вселена, Бог...)

И ето го новото начало...началото на новия ви живот, който вие така добре познавате, но сте оставили в миналото и сте позабравили

Върнете смеха в живота си:

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk

 

Пожелавам ви прекрасен и щастлив живот.

 

 



Тагове:   сряда,   Медитацията,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - MNOGO DOBRE
20.08.2010 11:39
SAMO ISKAM DA DOBAVJ 4E OT MOJTA PRAKTIKA STIGNA6 DO NJKOI IZVODI,KATO:1.NAI POLZOTVORNA E MEDITACIATA NA IZGREV I NA ZALEZ SLANCE.2.DOBRE E DA STE OBARNATI KAM ZALEZ SLANCE/DOMA NA SLANCETO/DI6AITE TAKA 4E DA PRIEMATE KOLKOTO SE MOJE PO DOBRE PRANA,SKLADIRAITE J ZAD SACETO ILI V GRABNAKA3.DOBRE E DA STE NA OTVOREN PROZOREC I S SVOBODNI DREHI.4.IZPOLZVAITE V NA4AMOTO BAZOVIA ZVUK OM,KATO POSTEPENNO GRADUIRATE KAM-OM SO HAM-OM MANI PADME HUM I NAKRAJ ZADRAJTE KOLKOTO VI E KONFORTNO NA HARE KRISHNA.STAVA VAPROS ZA GODINI PRAKTIKA.TEZI OT VAS KOITO IMAT NUJDA OT POVE4E ENERGIA MOGAT DA POLZVAT-KRISHNA MULA MANTRA-4UDESNO OTPU6VA NERVNATA I ENERGIINA SISTEMA.PRAVETE PRAKTIKA 2 PATI DNEVNO,POVE4E MOJE DA VI NAPRAVI UMORENI.OPITAITE DA SA4ETAETE S AMAROLI,DAVA GOLJMA ENERGIA I DETOKSIKIRA ORGANIZMA PO DOBRE OT VSI4KO DRUGO.OTKAJETE SE OT MESOTO,NO VZEMAITE B 12.AKO IMATE VAPROSI E-MAILA MIE ;narayana777@rambler.ru.6te se radvam da pomogna.
цитирай
2. анонимен - ъмм
23.08.2010 11:10
Какво е това, тренировки по енергиен вампиризъм?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: happinessschool
Категория: Бизнес
Прочетен: 412297
Постинги: 140
Коментари: 209
Гласове: 397
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930