Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2010 12:09 - засилване на защитните и градивни функция на планетата Земя
Автор: happinessschool Категория: Бизнес   
Прочетен: 1043 Коментари: 0 Гласове:
3



Обединяване  за засилване на защитните и градивни функция на планетата Земя

и на всеки един от нас, като нейно отражение в намален мащаб

Всеки от нас, хората, животните, всички живи и "не живи" същества на планетата имаме развити защитни функции, които понякога по една или друга причина са нарушени. Най-често това става като разултат от преживяно насилие (физическо, сексуално или словестно). Тогава нашата защитна енергийна обвивка се пропуква, разкъсва, разтваря и се получава нарушение нашата цялост, което някои наричат "ниско самочувствие" или липсата на такова, т.е. ние преставаме да чувстваме себе си. Нашето биополе(аура), ако си го представите като един огромен балон, мехур вече не е цял и има нарушено енергопротичане. Нашата имунна система е нарушена и ние сме много повече подвластни на въшните фактори и резултатите за налице.

Това води до нарушаване на нашата оценка за нашата същност, на това, което сме ние, какво желаем, как да го постигнем, какво обичаме и какво не. Което пречи и на лесния и естествен контакт  с другите същества намиращи се на планетата около нас.Това води и до натрупване на отрицателни енергии, болести, страдания и пр.

Интересното в случая е, че загубвайки своето самосъзнание ние се настройваме на вълна саморазрушение, т.е. ставаме съюзници на силите насочени срещу нас и нашата същност. Ставаме приятели и съмишленици на "враговете" си.

Това се наблюдава при психиката на битите жени, които търсят оправдание за действията на насилниците си и дори ги подпомагат, това са и случаите, в които ние наказваме себе си, за да накажем хората на които се гневим, опитите за самоубийство, не зравословен начин на живот и т.н. А като цяло това се наблюдава в разрушителните и унищожаващите действия на цялото човечество към планетата, която е източник на нашия живот.

По мои твръдения построени върху наблюденията ми върху живота ми и живота на  клиентите ми, хора преживяли насилие като че ли се "заразяват" от него и го прилагат върху себе си или върху другите, но и при двата случая действат разрушително или съответно саморазрушително.

Какво може да трансформира тези разрушителни сили в градивни?

Как същата тази сила, енергия която ние влагаме за да разрушим нещо – материално, морално, духовно, в себе си или в другите можем да я насочим към градеж?

Силата я има, енергията съществува, остава да сменим само посоката.

Готови ли сте да ми съдействате?

Да съберем силите си за да спрем и да трансформираме разрушителните сили действащи в нас или около нас  в градивни и защитни?

Да активизираме защитните си и съзидателни сили и така да възтановим целостта – в себе си, в съзнанието си, в мислите  си, в тялото си, в морала си, в думите си, в контактите си, в действията си, в поведението си и от там в заобикалящата ни среда, като разширявайки влиянието си ще повлияем и на градивното поведение на всеки от нас и към своята планета и живота на нея.

Само така ще можем да заживеем цялосно, здрави, щастливи и... заедно.

 

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: happinessschool
Категория: Бизнес
Прочетен: 413533
Постинги: 140
Коментари: 209
Гласове: 397
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930